RÓLUNK

A MADE márka ismert és elismert dél-dunántúli kézművesek, iparművészek és termelők összefogásával született. Azt az eltökéltséget képviseli, hogy a népművészeti és hagyományos kézműves termékek igenis visszakerülhetnek a modern ember mindennapjaiba.

A kezdeményezés célja, hogy egy egységes, modern és igényes arculat segítségével a vásárlók széles köre is megismerkedhessen a MADE-minőséggel, annak értékeivel. A MADE termékei ugyanis egyaránt őrzik a magyar kézműves tradíciók értékeit, és lehetnek hasznosak mai, modern életvitelünk számára. Egységesen jellemzi őket a kiemelkedő minőség, az egyediség, hogy természetes alapanyagokból készülnek és egytől-egyig kézműves eljárással állítják őket elő.

A MADE küldetése, hogy a kereskedelem hatékony szervezésével, boltok és szakosodott üzletek segítségével a Dél-Dunántúl értékei a modern ember otthonában is megjelenjenek, a vásárlók használatba vegyék a MADE termékeit.

A MADE azokat a tudatos vásárlókat szólítja meg, akik a népművészetre, a kézműves termelésre mint élő értékre tekintenek. A MADE alkotói a Dél-Dunántúl hagyományainak, értékeinek megőrzéséhez azzal járulnak hozzá, hogy segítik ismét élővé tenni azt.